«Κόλλησαν» στο μηδέν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Οι “ερυθρόλευκοι” και οι Θεσσαλονικείς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με την ΑΕΚ να μένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.
Ο Ολυμπιακός είχε τον πρώτο λόγο, κυριάρχησε, όμως δεν βρήκε το γκολ κλείνοντας τα έξι ντέρμπι της regular season με μόλις μία νίκη, ενώ ο Δικέφαλος είχε τη μεγαλύτερη στιγμή με τον Γερεμέγεφ και έφυγε αλώβητος από τον Πειραιά.
Έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες επί του Παναιτωλικού και του Πανσερραϊκού, όπως και ο ΠΑΟΚ που προερχόταν από νίκες επί του Αστέρα AKTOR και της Κηφισιάς και οι δύο ομάδες έμειναν στους 54 βαθμούς, στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0
- Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Μπρούνο, Γκαρθία (70′ Μουζακίτης), Έσε (81′ Σιπιόνι), Νασιμέντο (65′ Ποντένσε), Τσικίνιο (65′ Ταρέμι), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί.
- ΠΑΟΚ: Τσιφτσής, Σάντσες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ζαφείρης (82′ Καμαρά), Οζντόεβ (75′ Μεϊτέ), Μπιάνκο (65′ Τάισον), Ιβανούσετς (65′ Κωνσταντέλιας), Χατσίδης (81′ Ντεσπόντοβ), Γερεμέγεφ.






