Ο Πανσερραϊκός δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και ακολούθησε την ΑΕΛ Novibet στη Super League 2.
Η ομάδα των Σερρών έμεινε στο 1-1 με τον βαθμολογικά αδιάφορο Παναιτωλικό και είδε τις τελευταίες ελπίδες παραμονής να χάνονται οριστικά, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.
Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 14’, με τον Γκαρσία από μπαλιά του Άλεξιτς, με τον Πανσερραϊκό να ανεβάζει την πίεσή του στο δεύτερο μέρος και να ισοφαρίζει στο 65’ με τον Φέλτες. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη συνέχεια οι Σερραίοι, το δεύτερο γκολ δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να «κλειδώσει» τον υποβιβασμό.
Έτσι και ο Πανσερραϊκός αποχαιρετά και μαθηματικά τη μεγάλη κατηγορία, με την τελευταία αγωνιστική των Play out να μένει πλέον χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ζεράρ Σαραγόσα): Τσομπανίδης, Γκελασβίλι, Καρασαλίδης (46′ Καρέλης), Φέλτες, Λύρατζης, Τσαούσης (35′ λ.τρ. Αρμουγκόμ), Λιάσος, Μπεν Σαλάμ (46′ Μασκανάκης), Δοϊρανλής (46′ Ρουμιάντσεβ), Ριέρα (79′ Τεϊσέιρα), Ίβαν.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Παρδαλός, Σατσιάς (76′ Αγαπάκης), Γκράναθ, Μλάντεν, Μανρίκε, Νικολάου, Αποστολόπουλος, Ματσάν (68′ Μπρέγκου), Άλεξιτς (76′ Μπελεβώνης), Σμυρλής (68′ Λομπάτο), Γκαρσία (38′ λ.τρ. Αγκίρε).






