Η Καβάλα και ο Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 για λογαριασμό της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2, ύστερα από ένα παιχνίδι που κινήθηκε σε χαμηλό ρυθμό και μας προσέφερε ελάχιστες καλές στιγμές.
Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα play out, όπου θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες με στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία.
Οι Καβαλιώτες στο τέλος της κανονικής διάρκειας κατέλαβαν την 9η θέση της βαθμολογίας του Α’ ομίλου, ενώ οι Ροδίτες τερμάτισαν 8οι.
Καβάλα – Διαγόρας 0-0
Διαιτητής: Κόκκινος (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Παπαδοπούλου, Φράγιος (Μακεδονίας)
Καβάλα (Γιάννης Τάτσης): Αστράς, Κατσουλίδης (83′ Σαπουντζής), Δημητριάδης, Στίκας, Τσαμούρης, Γαβριηλίδης, Λέλεκας (83′ Μελετίδης), Κασέμι (63′ Κβερεντσκιλάτζε), Παρκινασβίλι (75′ Αντ. Δερμιτζάκης), Παπαδόπουλος, Πόποβιτς (63′ Αναστασόπουλος).
Διαγόρας (Απόστολος Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς, Νικόλης, Ντιαλόσι, Δημόπουλος, Αγουάδο, Παπαδόπουλος, Μπρέγκου, Τσιαντούλας (90′ Μανωλάκης), Λιούμης (90′ Πετράς), Μανιάς.