Νίκη-οξυγόνο, διπλής αξίας με βασικό ανταγωνιστή, κατέκτησε ο Καμπανιακός, που κέρδισε 2-0 εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τα γκολ των Δερμιτζάκη (11′) και Ντουμάνη (51′), από ένα σε κάθε ημίχρονο.
Ήταν το τρίτο φετινό τρίποντο για τους γηπεδούχους και παρθενικό με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στον πάγκο, παίρνοντας… εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου (3-0) στην Ήπειρο.
Η ομάδα της Χαλάστρας θριάμβευσε σε μια κρίσιμη «μάχη» και ελπίζει βάσιμα σε σωτηρία, αξιοποιώντας την έδρα στο τελευταίο ματς του 2025, που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, όντας μόνη 8η, προσπερνώντας τον μέχρι πρότινος ισόβαθμο αντίπαλό του, που έχει τον ίδιο στόχο.
Καμπανιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Σκόρερ: Δερμιτζάκης 11′, Ντουμάνης 51′
Καμπανιακός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Καράδαλης, Παπαστεριανός, Χατζηκυριάκος, Ντουμάνης, Tσαπακίδης (86΄ Καρακούτης), Σαρβανίδης, Παπακωνσταντίνου, Ν. Καθάριος (60΄ Γαρύφαλλος), Αλμπάνης (86΄ Ανανιάδης), Δερμιτζάκης (79΄ Ρόβας).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Γκούμας): Σίνα, Πρεκατές, Δούμας, Παναγιώτου, Τουρκοχωρίτης (46′ Λύγκας), Ναούμης (68΄ Σελιμάι), Μπρκλιάτσα (78΄ Τσίρης), Κρυπαράκος, Πατρινός (68΄ Αριγίμπι), Κοντονίκος (46′ Κόντε), Μπουλάρι.



