Πλέον κοντά στην παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται ο Aστέρας B’ AKTOR. Οι γηπεδούχοι έδειξαν και στο εντός έδρας ματς της Κυριακής (30/11) απέναντι στον Μακεδονικό ότι είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας και επικράτησαν 3-0. Οι Πράσινοι δεν εμφανίζουν καμία βελτίωση και γνώρισαν την 8η διαδοχική ήττα.
Στο 7′ από κόρνερ του Τερεζίου ο Λάσκαρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη γηπεδούχο ομάδα και στο 34′ ήρθε το 2-0. Ο Γραμμένος ανατράπηκε από τον Γουναρίδη και ο ίδιος από την άσπρη βούλα σημείωσε το δεύτερο γκολ του Αστέρα Β’.
Στο 79′ ο Γουναρίδης υπέπεσε σε δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά ανέτρεψε τον Φρίμπονγκ και ο Γραμμένος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από τα 11 βήματα.
Aστέρας B’ AKTOR – Μακεδονικός 3-0
Σκόρερ: 7′ κεφ. Λάσκαρης, 34′,79′ πέν. Γραμμένος
Διαιτητής: Καλατζής (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Μαυροκορδόπουλος, Μακρής (Αργολίδας)
Aστέρας B’ AKTOR (Γιώργος Αντωνόπουλος): Αρχοντακάκης, Τερεζίου, Κανελλόπουλος, Γκρόζντανιτς (83′ Ρέτσος), Λάσκαρης, Αλμύρας, Φρόκου (83′ Αδαμάκης), Φερνάντεθ (73′ Καλλαντζή), Σιμόνι (73′ Μποτόπουλος), Κεδίκογλου (60′ λ.τρ. Φρίμπονγκ), Γραμμένος.
Μακεδονικός (Γιώργος Τυριακίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Κούφας (46′ Καλαϊτζής), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Καρτάλης (64′ Σουλαϊμόν), Καραμπέρης (46′ Νούλας), Μορέρ, Καντάβ (64′ Αμανατίδης), Καπνίδης (76′ Νίκος).





