Πρεμιέρα με το «δεξί» έκανε στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας Superbet η ΑΕΚ, επικρατώντας του Νέστου Χρυσούπολης στο τοπικό δημοτικό γήπεδο με σκορ 0-2.
Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς προηγήθηκε νωρίς, χάρη σε φανταστικό τελείωμα του Ζίνι στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στα αντίπαλα καρέ, χρειάστηκε τελικά ένα γκολ του Γκεοργκίεφ στο 83′ προκειμένου να «καθαρίσει», σε ένα ματς όπου δεν απειλήθηκε επί της ουσίας ποτέ από τους γηπεδούχους.
Πλέον, η Ένωση στρέφει την προσοχή της στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με αντίπαλο τον Άρη, το προσεχές Σάββατο (05/09) στην Allwyn Arena, ενώ ο Νέστος προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2 κόντρα στη Ζάκυνθο.
Νέστος Χρυσούπολης (Καβακάς): Αστράς, Παντεκίδης (66’ Καντάβε), Δερμιτζάκης, Γκιώνης, Μπαλτάς (66’ Τουτόντα), Θωμαΐδης, Τριμμάτης (60’ Στοΐλκοβιτς), Μαϊδανός, Τότσκα, Κασέμι (66’ Σαπουντζής), Γιακουμάκης (75’ Σταυρόπουλος)
ΑΕΚ (Νίκολιτς): Μπρινιόλι, Γκεοργκίεφ, Αλεξίου (57’ Χριστακόπουλος), Βίντα, Λυκογιάννης (62’ Πήλιος), Κάιρινεν (62’ Μάγερ), Αριάγκα, Γκατσίνοβιτς (84’ Ζούμπκοφ), Μάνταλος, Καλοσκάμης (84’ Αργυρίου), Ζίνι.

