Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη βραδιά των πρώτων αγώνων των play off του Champions League.
Την αυλαία της Τετάρτης (11/02) άνοιξε η αναμέτρηση στο Βέλγιο της Μπριζ με την Αταλάντα. Ένα λάθος του Χιέν στις καθυστερήσεις κι ένα πέναλτι που κέρδισε η Κλαμπ Μπριζ εν μέσω έντονων παραπόνων από πλευράς Αταλάντα, διαμόρφωσε το 2-1 για τη βελγική ομάδα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα Play off του Champions League.
– Στην Σκωτία ενώ η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 και φάνηκε να είχε εύκολο βράδυ η Σέλτικ ξύπνησε μείωσε σε 2-1 και έψαξε μέχρι το τέλος την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρνει και έτσι η ομάδα της Γερμανίας έφυγε με το διπλό.
– Η Μπενφίκα έφυγε με πολύτιμο διπλό επικρατώντας με 0-1 της Μονακό με ένα γκολ και πάλι του Παυλίδη στο 48′ και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον επαναληπτικό της Πορτογαλίας την επόμενη εβδομάδα.
– Στην Ολλανδία η Φέγενορντ σόκαρε την Μίλαν επικρατώντας με σκορ 1-0 και θα πάει στην Ιταλία με σκοπό να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ για να πάρει την πρόκριση.
Τα τελικά αποτελέσματα:
Κλαμπ Μπριζ – Αταλάντα 2-1
Μονακό – Μπενφίκα 0-1
Σέλτικ – Μπάγερν Μονάχου 1-2
Φέγενορντ – Μίλαν 1-0