Aποφασισμένος να πετύχει και αισιόδοξος για τον εαυτό του και την υλοποίηση του μοναδικού στόχου, της ανόδου στη Super League, εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του ΠΟΤ Ηρακλή, Μπάμπης Τεννές, κατά την παρουσίασή του στα ΜΜΕ στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στη Μίκρα.
Το «παρών» έδωσε και ο διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ, Αντώνης Μανίκας, με τον Μπάμπη Τεννέ να αναλύει το χρονικό της συμφωνίας, το σκεπτικό στις μεταγραφές, όπου θα αποκτηθούν κυρίως παίκτες από τη «δεξαμενή» της Super League, ενώ έγινε αναφορά στον κόσμο, τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά και την περσινή χρονιά, όταν δεν είχε προχωρήσει το «φλερτ» με τους «κυανόλευκους».
Ο Μπάμπης Τεννές ανέφερε στην πρώτη τοποθέτησή του: «Αρχικά να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Μονεμβασιώτη για την εμπιστοσύνη. Γνωρίζω τι αναλαμβάνω στον Ηρακλή, μια ομάδα με ιστορία, απαιτήσεις, βάρος φανέλας και ένα στόχο, μόνο την άνοδο στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν είχα κάποιο ενδοιασμό, δεν θα ήμουν εδώ.
Όπως δεν ήρθα πέρυσι, όταν μου έγινε πρόταση. Ήρθα χωρίς κλειστό συμβόλαιο και αποζημιώσεις, δεν ήθελα τίποτα να με δεσμεύει, παρά μόνο οι νίκες και οι επιτυχίες, αυτά θα με κρατήσουν στον Ηρακλή.
Πέρασε πολλά αυτή η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και όλοι πρέπει να λειτουργούμε μόνο για την πρόοδο του συλλόγου.
Όλα έγιναν γρήγορα για να έρθω, μίλησα με τον κ. Μονεμβασιώτη και μια-δυο μέρες μετά υπέγραψα. Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο ολοκληρωμένο σχέδιο».