Με μια πικρή ήττα ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία του Π.Ο. Ελασσόνας στην Γ’ Εθνική, καθώς η ομάδα του Ηρακλή Σαραφίδη γνώρισε την ήττα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με σκορ 2-3 στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή και το κίνητρο της 3ης θέσης, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Τα γκολ για την ομάδα της Ελασσόνας πέτυχαν 21′ ο Γκουντρουμπής και στο 40′ ο Γκαμπέτας, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γκίκα (1′), Βιγιάλμπα (20′) και Βουκελάτος (58′).
* Στο έτερο παιχνίδι ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε με σκορ 2-0 του Πανθρακικού με τέρματα των Γιουκούδη στο 28′ και Μίσκου στο 51′.
Α’ όμιλος
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Π.Ο. Ελασσόνας – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: 2-3
Απόλλων Καλαμαριάς – Πανθρακικός: 2-0
Τελική βαθμολογία
Απόλλων Καλαμαριάς 13 (10-7)
Πανθρακικός 12 (13-6)
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 6 (11-14)
Π.Ο. Ελασσόνας 4 (6-13)
Β’ όμιλος
Ζάκυνθος-Εθνικός 2-1
Άρης Πετρούπολης-ΠΑΣ Πύργος 1-2
Βαθμολογία
ΠΑΣ Πύργος 8 (4-4) *
Άρης Πετρούπολης 8 (4-4)
Ζάκυνθος 8 (5-4) *
Εθνικός 5 (3-4)
– Εκκρεμεί η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής για την τύχη του αγώνα ΠΑΣ Πύργος-Ζάκυνθος που είχε διακοπεί και ενώ το σκορ ήταν 1-1.




