Η Μαρκό προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2. Συγκεκριμένα, η Μαρκό έκλεισε τον Πέπε Καστάνιο τον οποίο απέκτησε ως ελεύθερο, μιας και από τον περασμένο Μάρτιο βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά τη λύση συνεργασίας με τον Αστέρα Aktor.
Ο Καστάνιο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα (29/6) προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τη νέα του ομάδα. Η προσθήκη του Ισπανού αναμένεται να δώσει εμπειρία και ποιότητα στα μετόπισθεν της Μαρκό.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν για μια εξαετία στους Αρκάδες με τους οποίους μέτρησε συνολικά 140 συμμετοχές με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Ισπανός στόπερ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Καντίθ, πριν πάρει μεταγραφή για τη Βιγιαρεάλ με την οποία μέτρησε μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα και 39 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα των Κίτρινων Υποβρυχίων.



