Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 2-0 στην «OPAP Arena» στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος χάρη στο αυτογκόλ του Κάρμο στο 37′ και το γκολ του Μάνταλου από φάουλ στο 77′. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο για τελικό της διοργάνωσης χάρη στο υπέρ τους (6-0) του πρώτου ματς και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο κόντρα στον ΟΦΗ.
Η ΑΕΚ εμφανίστηκε με περισσότερη ένταση και πάθος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφερε να πετύχει μια νίκη-«ένεση» ψυχολογίας μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε το καλό του πρόσωπο στη Νέα Φιλαδέλφεια και γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα σε ντέρμπι.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ “OPAP ARENA”
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-0
Γκολ: 37′ αυτ. Κάρμο (ΑΕΚ), 77′ Μάνταλος (ΑΕΚ)
Κίτρινες: Πιερό (ΑΕΚ), Πάλμα (Ολυμπιακός), Πασχαλάκης (Ολυμπιακός), Μπιανκόν (Ολυμπιακός), Πινέδα (ΑΕΚ), Γκαρθία (Ολυμπιακός), Οντουμπάτζο (ΑΕΚ)
Κόκκινες:
Δοκάρια:
ΑΕΚ: Στρακόσα, Μουκουντί, Μήτογλου, Οντουμπάτζο, Πήλιος, Σιμάνσκι, Λιούμπιτσιτς, Κοϊτά (73′ Γκατσίνοβιτς), Ελίασον (73′ Ρότα), Φερνάντες (61′ Πινέδα), Πιερό (61′ Θεοδωρίδης)
Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κοστίνια, Μπιανκόν (68′ Πιρόλα), Κάρμο, Μπρούνο, Στάμενιτς, Έσε, Βέλντε, Όρτα, Πάλμα (81′ Ροντινέι), Κωστούλας (68′ Ελ Κααμπί)