Ο τεχνικός της ΑΕΛ Novibet, Σάββας Παντελίδης μίλησε στο Flash Interview της NOVA μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από τον Αστέρα AKTOR στην Τρίπολη στην πρεμιέρα των Play Out της Stoiximan Super League.
Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και πάθους που είχε η λαρισινή ομάδα, σε σχέση με τους Αρκάδες, παράγοντας οι οποίοι οδήγησαν και στην ήττα της ομάδας του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ενέργεια και πάθος. Από δω και πέρα σ’ αυτά τα ματς μετράει το πόσο τα θέλεις. Ο Αστέρας έδειξε να το ήθελε περισσότερο. Είχε περισσότερη ένταση. Πρέπει να το αλλάξουμε ριζικά αυτό, αφού δεν θα έχουμε καλή εικόνα αλλιώς.
Πάντα στα Play out υπάρχει σασπένς. Γι’ αυτό ήμουν προσεκτικός σε ότι έλεγα για την διαδικασία αυτή προτού ξεκινήσει.»





