Ανακοινώθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου 2026.
Ο γνωστός 41χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής επιχείρησης και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, από την Ένωση Ηπείρου, γιος του παλιού διαιτητή, Βασίλη Κατσικογιάννη, που στις αρχές της δεκαετίας του 90 είχε παίξει μέχρι και Α’ Εθνική, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας της ΑΕΛ Novibet με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026, στις 20:00, στο AEL FC ARENA.
Βοηθοί του, θα είναι ο Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας) και ο Νίκος Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδος), με 4ο τον Γιώργο Τασιόπουλο από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Στο VAR θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) με AVAR τον Μελέτη Γιουματζίδη (Πέλλας).
Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.






