Η ΑΕΛ “σκιά” του εαυτού της, ηττήθηκε στα Σπάτα από την ΑΕΚ Β’ με το “βαρύ” 3-0, για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2, απογοητεύοντας τους χιλιάδες οπαδούς της.
Η ομάδα της Λάρισας δεν είχε καθόλου φαντασία στο παιχνίδι της και δεν δημιούργησε φάσεις, έτσι δεν …ενόχλησε ιδιαίτερα την εστία του Γκίνη.
Αναμφίβολα προβλημάτισε με την εικόνα της, έστω και αν δεν δόθηκε πέναλτι για την ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, σε μία φάση όπου ανατράπηκε καθαρά ο Μάριος Ογκμπόε.
Η ΑΕΚ Β’ δεν είχε αρχίσει καλά τη σεζόν γνωρίζοντας την ήττα με ανατροπή από την Αναγέννηση Καρδίτσας στην πρεμιέρα. Ωστόσο, οι παίκτες του Νίκου Κούστα κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα, με πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ στο “Σεραφείδιο”.
Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης άνοιξε το σκορ στο 25′ όταν μετά από στατική φάση, ο Σαμπανάτζοβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Ραντόνια και ο τελευταίος με σουτ από το σημείο του πέναλτι βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0.
Στο 62′ οι κιτρινόμαυροι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Γκολφίνος με μια εξαιρετική ενέργεια τροφοδότησε τον Αποστόλη Χριστόπουλο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία κάνοντας το 2-0.
Τέσσερα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ Β’ έδωσε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της όταν μετά το βολέ του Γκίνη, ο Πήλιος με μια ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και τελείωσε τη φάση για να γράψει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Β’ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς ο Τιεΐ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 70′ αποβλήθηκε στο 81′ αντικρίζοντας δύο κίτρινες μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μετά από φάουλ και διαμαρτυρίες.
Διαιτητής: Τζαμουτζαντώνης (Χίου)
Βοηθοί: Μωϋσιάδης (Γρεβενών), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος: Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων)
ΑΕΚ Β’ (Νίκος Κούστας): Γκίνης, Χρυσόπουλος, Κοσίδης, Πήλιος, Radonja (70’ Ρουκουνάκης), Jallow, Sabandazovic (60’ Κάσικας), Χριστόπουλος, Lefrancq (34’ λ.τρ. Γκολφίνος, 70’ Tiehi), Ανδρικόπουλος (70’ Laci), Σταμούλης.
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Αθ., Παπαδόπουλος (68’ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Maksymenko, Πλέγας (60’ Αndrada), Παπαγεωργίου Κ. (68’ Μιλτιάδης), Πατράλης (46’ Otormin), Ογκμπόε, Pedrozo, Kossonu (46’ Νίνο).