Πληροφορίες από την Κύπρο και την γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, kerkida.net αναφέρουν ότι η ΑΕΛ κατέθεσε επίσημη πρόταση για τον Ισπανό μέσο Facundo García (Φακούντο Γκαρθία) που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Ομόνοια 29Μ.
Ο Facundo García έχει ύψος 1.75 και είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου του 1999, στην Sarandí Grande, της Ουρουγουάης και έχει αγωνιστεί ακόμη στις ΑΕΚ Λάρνακας, Βαλένθια Β’, Λεγκανές και στις Αμερικανικές ομάδες, Σαμπαντέλ, Μπαταλόνα και Τέρουελ.
Ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, Γιώργος Πετράκης, τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού συνυπήρξε με τον Facundo García την σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Ο 25χρονος δυναμικός χαφ βλέπει θετικά την… μετακόμιση στην Ελλάδα και σύντομα αναμένεται να δώσει την οριστική του, απάντηση.