A+ R A-

Tuesday, 30 October 2018 22:14

Κούγιας: «Πωλητήριο με διαφάνεια αλλά εντός 15 ημερών» (vid)

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε πριν την αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Ηροδότο

για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, του Κυπέλλου, ο Αλέξης Κούγιας, με μοναδικό θέμα το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ.


Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ανέφερε ποσό στο πωλητήριο της ομάδας που κυμαίνεται γύρω στα 4.000.000 ευρώ, ενώ θα περιμένει προτάσεις από ενδιαφερόμενους επενδυτές τις επόμενες 15 μέρες.

 

Παράλληλα αναφέρθηκε σε σχέδιο που υπάρχει από συγκεκριμένα πρόσωπα στη Λάρισα για να τον εκδιώξουν από την ΠΑΕ, αναφέροντας με κάποια στοιχεία τα ονόματα των πρώην ιδιοκτητών της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη και Βαγγέλη Πλεξίδα.

Στην αρχή της ομιλίας του ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια για φύγει από την Α.Ε.Λ. και σε αυτή εμπλέκονται εκτός των δύο προαναφερθέντων πρώην μεγαλομετόχων μαζί με τα μέλη της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ. υπενθυμίζοντας ακόμα μία φορά, δυο ραντεβού που έγιναν, ένα στην Αθήνα στο OPUS στην Γλυφάδα και ένα στην Λάρισα στο νέο BRUNO


Δεν δίστασε να αναφερθεί ότι αν το επιθυμούσε πραγματικά ο Πλεξίδας να αγοράσει τις μετοχές θα είχε ηθικό προβάδισμα μιας και από αυτόν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των "βυσσινί".

Μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αντώνη Τσαγκάλη θεωρώντας ότι ενώ είναι από εξαίρετη οικογένεια και πολύ καλός γιατρός, ότι έχει επηρεασθεί από το περιβάλλον της Ερασιτεχνικής.


Ανέφερε ότι ασκεί νοικοκυρεμένη "πολιτική" στην διαδικασία εσόδων-εξόδων και ότι η ΠΑΕ είναι "καθαρή" και δε χρωστάεςι πουθενά και μάλιστα τόνισε ότι αυτό είναι εύκολα ελέγξιμο.

Φυσικά το θέμα της συνέντευξη κινήθηκε και στο AEL FC ARENA με τον ίδιο να δηλώνει ακόμα μία φορά πως η ομάδα θα αγωνίζεται εκεί έως το Μάιο ξεκαθαρίζοντας πως «δεν πάει άλλο» από οικονομική άποψης.


Μάλιστα ανέφερε πως είτε πρέπει να περάσει το γήπεδο στο κράτος ή στο δήμος, διαφορετικά δεν θα συνεχίσει να πληρώνει το αντίτιμο των 500.000 ευρώ τη στιγμή που άλλες ομάδες πληρώνουν το πολύ το 1/5 αυτών που πληρώνει η ΠΑΕ για τη χρήση του AEL FC ARENA.

Το σημαντικό θέμα αναδείχθηκε με το πωλητήριο που έθεσε, δηλώνοντας όμως πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν 15 μέρες για κάνουν γνωστή τη πρόθεση αγοράς της ομάδας τους μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια πως θα πρέπει να υπάρξει συνάντηση με τον ίδιο.


Το ποσό που τέθηκε σαν βάση των συζητήσεων ήταν γύρω στα 4-4.300.000 ευρώ, όπως είχε πει και σε προσωπική του δήλωση λίγες μέρες πριν.

 

Πάντως τα μετρητά δεν ήταν απαραίτητα για τον Αλέξη Κούγια αν τηρηθούν κάποιοι όροι που ζητά.

Έτσι στις δύο… προτάσεις ανέφερε πως δεν θέλει μετρητά αρκεί να τους εκχωρηθούν τα τηλεοπτικά συμβόλαια αυτής της σεζόν και την επόμενης, όπως και τα χρήματα της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα καθώς είναι δικός του παίκτης.

Ακόμη η οποιαδήποτε προσφορά απόκτησης των μετόχων να γίνει παρουσία δημοσιογράφων - ρεπόρτερ της Α.Ε.Λ. για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια της οπιασδήποτε κίνησης και για τη σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της Λάρισας.


Στην δεύτερη πρόταση ανέφερε ότι αστειευόμενος πως, «αν πάλι δεν έχουν λεφτά για να πάρουν την ΠΑΕ, μπορούν να μου δώσουν ένα τόνο χασίς τα Αλβανάκια και ένα τόνο τυρί ο Πλεξίδας».

Πάντως από τα συμφραζόμενα του, σε όλη την συνέντευξη, άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Διαβάστηκε 723 φορές Τελευταία επεξεργασία: Tuesday, 30 October 2018 22:51

Media